Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Láska spod klobúka

Historický román Láska spod klobúka autorky Jen Turanovej ponúka oddychové čítanie, zábavné, romantické situácie aj vážne...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 16%
9,19€

📚Prečítaná za 7,09€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Historický román Láska spod klobúka autorky Jen Turanovej ponúka oddychové čítanie, zábavné, romantické situácie aj vážne rozhodnutia. Láska môže vykuknúť odvšadiaľ.
Slečna Harriet Peabodyová sníva o dni, keď si otvorí svoj vlastný obchod s prešívaným ošatením určeným pre nezávislé pracujúce ženy, presne ako je ona. Nanešťastie sa kvôli jednej problémovej zákazníčke ocitne bez práce modistky, a tak odrazu aj bez príjmu. Pán Oliver Addleshaw akurát stojí pred uzavretím svojej najväčšej obchodnej dohody, keď zistí, že jeho potenciálny obchodný partner uprednostňuje usadených – ženatých mužov, s ktorými rokuje radšej.

Keď sa Oliver stane svedkom udalosti, vďaka ktorej jeho nanútená snúbenica pripraví nešťastnú Harriet o prácu, snaží sa jej to vynahradiť tým, že jej navrhne, aby mu pomohla zapôsobiť na jeho obchodného partnera a hrala jeho snúbenicu. Harriet rýchlo zistí, že jej láska k móde nestačí na to, aby aj ona „bola v móde“. Nikdy skutočne nezapadne do Oliverovho sveta luxusných večerí a elegantných plesov, ale práve keď je odhodlaná ukončiť tento predstieraný vzťah, hrozba z Harrietinej minulosti ich oboch s Oliverom dovedie k zisteniu, že láska sa môže skrývať v tých najnečakanejších obaloch.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788089793075 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 317 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách