Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stávka na víťaza


🍌 Odosielame o 5 dní.
14,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prijmite pozvanie na besedy ku knihe Stávka na víťaza s Marcelou Gaľovou.


Besedy sa uskutočnia v kníhkupectvách Martinus:


- 16.4. v utorok o 18:30 v Bratislave na Nivách

- 18.4. vo štvrtok o 18:00 v Leviciach

- 14.5. v utorok o 18:00 v Martine Galéria


Tešíme sa na vás!

Kniha opisuje príbeh lásky a zrady vo svete biznisu, finančných trhov a ambícií mocných. Hľadanie krásy a zmyslu života, osobného úspechu uprostred tragických zlyhaní.
Všetko sa začína, keď sa Thomas Greg bohatý investor zamiluje do parížskej umelkyne. Tá záhadne zmizne a Thomasovi sa život obráti naruby. Je obvinený z vraždy a z finančných podvodov.
Podarí sa hlavnému hrdinovi vymaniť z reťazí intríg, honby za bohatstvom, burzových machinácii a rodinných stereotypov new yorskej smotánky? Nájde svoju lásku, odkryje svoje životné poslanie a očistí svoje meno od podozrenia z vraždy?
Hoci sa dej akčného trileru odohráva na Wall Street a v iných svetových veľkomestách Londýn, Singapur, Paríž, v prostredí finančných trhov i umenia, predsa len popisuje najužšie rodinné vzťahy poznačené mocou a bohatstvom.
Ide o moderné a akčné dielo, ktoré by oslovilo každého, kto popri svojej kariére hľadá aj hlbší zmysel svojho života. Ak čitateľa privedie aj k hlbšiemu zamysleniu nad hodnotou peňazí a rodinných vzťahov, potom to čítanie stálo za to.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788097479107 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 208 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách