Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kráľovná lumpov

Kniha venovaná poslednému spravodlivému predstavuje vtipne podaný príbeh zo slovenskej kriminalistiky vo forme románu....


🍌 Odosielame o 3 dni.
8,26€
Zľava 27%
6,00€

📚Prečítaná za 5,37€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha venovaná poslednému spravodlivému predstavuje vtipne podaný príbeh zo slovenskej kriminalistiky vo forme románu. Neuveriteľná zápletka a osoby zapadajú do kontextu rokov socializmu na Slovensku. Autorka sa snaží čitateľom, ktorí toto obdobie nezažili alebo si z neho málo pamätajú, priblížiť základné spoločenské limity pre bežného človeka, ktoré svojim spôsobom obmedzovali jeho možnosti konania a výberu. Príbeh je popretkávaný poznámkami, ktoré celý román nadľahčujú a umožňujú čitateľovi jeho zainteresovanosť a príjemnú zábavu.

Pôvodná slovenská trochu strelená kriminálka, v ktorej ústredná postava voľne disponuje prednosťami všetkých pohlaví a je nepredstaviteľne výkonná v nadväzovaní ľúbostných vzťahov bez ohľadu na vek a pohlavie ako aj v páchaní trestných činov. Autorkin zmysel pre humor je zdravou ochranou proti depresii nad skazenosťou mravov všeobecne a niektorých ľudí osobitne.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2004 ISBN: 8096910736 Rozmer: 150×212 mm Počet strán: 124 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách