Bazár kníh za super ceny!

Vila v Taliansku TOP #9

Vydajte sa za vôňou citrónovníkov a zamilujte sa na talianskom pobreží Amalfi

Julie CaplinCosmopolis (2024) • Séria Romantické úteky • 11. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ponorte sa do očarujúceho prostredia slnečného talianskeho pobrežia Amalfi a prežite nezabudnuteľný romantický útek s novinkou od obľúbenej autorky Julie Caplinovej!

Textilná umelkyňa Lia Bathurstová vždy snívala o bielych piesočnatých plážach Amalfi, kde by mohla nájsť inšpiráciu a pokoj. Netušila však, že ju osud privedie k stretnutiu so svojím skutočným otcom, o ktorom ešte pred pár týždňami nemala ani potuchy. Keď sa ocitne pred bránami nádhernej vily, stretne sa s nepriateľským, ale neuveriteľne príťažlivým Raphaelom Knightom, obchodným manažérom jej otca.

Lia, odhodlaná dokázať svoju totožnosť, odhalí tajomstvo prostredníctvom starej čiernobielej fotografie. Raphael, podozrievavý a ostražitý, je odhodlaný uistiť sa, že táto tajomná kráska s dlhými kučeravými vlasmi a očarujúcim úsmevom nemá postranné úmysly. Nezostáva mu teda nič iné, ako ju nespustiť z dohľadu.

Na romantickom pobreží Amalfi, kde sú záhrady plné voňavých citrónovníkov a more má tyrkysovú farbu, sa medzi nimi začne rodiť niečo viac ako len nedôvera. Srdce však niekedy vie, čo chce, aj napriek všetkým prekážkam.

„Vila v Taliansku“ je príbeh plný vášne, intríg a lásky, ktorý vás prenesie do sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou. Nechajte sa uniesť týmto nádherným príbehom a zažite romantiku, ktorá vás zahreje aj na diaľku.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: A Villa with a View Rok vydania: 2024 ISBN: 9788080907631 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 368 Väzba: brožovaná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách