Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Cesta do Provensalska (e-kniha)

EPUB MOBI Alica EštokováIkar (2015)

🌴 Okamžite na stiahnutie
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po románe Eliza: Zvádzaj ma pomaly, odohrávajúcom sa z väčšej časti na Slovensku, prichádza Alica Eštoková s ďalším – Cesta do Provensalska. Dej prebieha striedavo na Slovensku a vo Francúzsku. Autorka sa v ňom pokúša vyriešiť dilemu, či máme právo hľadať šťastie tam, kde ho naši najbližší môžu stratiť.

Život je plný prekvapení. Presvedčí sa o tom aj zdravotná sestra v bratislavskej nemocnici, do ktorej sa beznádejne zamiluje primár.
Mladá žena mu však nemôže opätovať city pre vážnu prekážku. Je teda navždy odsúdená trápiť sa? Alebo neodolá jeho ustavičnému naliehaniu? V čase najväčšej beznádeje sa žena odhodlá tráviť dovolenku v slnečnom Provensalsku. Netuší, že šarmantný francúzsky bankár, ktorého spoznáva uprostred malebnej prírody, jej prevráti život naruby. Primár je však skalopevne rozhodnutý nevzdať sa svojej životnej lásky a tvrdo o ňu bojuje. Podarí sa hlavnej hrdinke vymaniť z jeho vplyvu a kráčať svojou cestou? Rozpozná pravú lásku a unikne nebezpečenstvu, ktoré na ňu striehne?

Rok vydania: 2015 Počet strán: 248 Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách