Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ja som tu len mačka

Mačka Ilsebill žije v päťčlennej rodine. Jej pozíciu ohrozuje pes, druhý domáci miláčik, a ešte aj bábätko. Ilsebill veselo...

Hanna JohansenPerfekt (2016) • Séria Ja som tu len...

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,40€

📚Prečítaná za 3,52€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v rôznych kolekciách za výhodnú cenu!

Mačka Ilsebill žije v päťčlennej rodine. Jej pozíciu ohrozuje pes, druhý domáci miláčik, a ešte aj bábätko. Ilsebill veselo rozpráva o strastiach svojho citového života, vysvetľuje prečo je najdôležitejšie jedlo a odvráti pohromu, že by musela počas rodinnej dovolenky žiť dočasne v domove pre mačky.

Kniha je ilustrovaná čiernobielymi mačacími portrétmi Hildegard Müller.

Kniha je určená čitateľom od desať rokov. Text však osloví aj dospelú čitateľskú obec, potešia sa jej milovníci mačiek a domácich zvierat, ale aj všetci milovníci dobrej literatúry.

Keď skvelá nemecká autorka napísala knihu Ja som tu len mačka, záujem čitateľov bol taký veľký, že podnietil vydavateľa založiť novú edíciu. Postupne v nej vyšli knihy Ja som tu len pes, Ja som tu len škrečok (2014) a Ja som tu len poník (2015).



Recenzie a kritiky

Originálny názov: Ich bin hier bloß die Katze Rok vydania: 2016 Odporúčaný vek: 10+ ISBN: 9788080467562 Rozmer: 125×205 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách