Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Obklopený energetickými upírmi (e-kniha)

Naučte sa rozpoznať ľudí, ktorí vás okrádajú o energiu, a získajte späť kontrolu nad vlastnou duševnou pohodou

PDF EPUB MOBI Thomas EriksonMotýľ (2023)

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Každý už vo svojom živote niekedy narazil na energetického upíra. Väčšinou ide o ľudí z mäsa a kostí, napríklad puntičkárov, tyranov, pasívne agresívnych jedincov, večné obete alebo mudrlantov, no o energiu nás môže oberať aj nastavenie vlastnej mysle. Odrazu sú všetky snahy márne a z energie nám neostane takmer nič.

S jednoduchými teóriami Thomasa Eriksona a so skutočnými príbehmi konkrétnych energetických upírov ľahko identifikujete ľudí, ktorí vás oberajú o energiu. Zároveň so zábavnými samotestmi zistíte, či nepatríte k nim. Vďaka tomu lepšie pochopíte seba aj druhých a úspešnejšie zvládnete vlastné schopnosti aj možnosti.
Kniha Obklopený energetickými upírmi okrem iného radí, ako zvládnuť idiotov, psychopatov a narcistov. Pomôže vám oživiť kariéru, ale aj vytvoriť harmóniu doma.

„Ako je možné, že od radosti a veselosti je tak blízko k prázdnote? Kam zmizla odvaha, kde je vaša energia? Vytiekla cez nejaký duševný kanál a už ju nikdy neuvidíte? Ak áno, tak prečo? Váš deň, týždeň, prípadne rok sa začal skvelo a teraz všetko vyzerá beznádejne. Odpoveď je jednoduchá. Narazili ste na upíra, ktorého poslaním v živote je rýchlo a efektívne ničiť druhým sny a zahmlievať všetko, čo sa podobá na jasnú budúcnosť.“

Originálny názov: Surrounded by Energy Vampires Rok vydania: 2023 Počet strán: 296 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách