Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Wonka

Sibéal PounderEnigma (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,50€
Zľava 18%
10,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Poznáte príbeh Willyho Wonku, úžasného vynálezcu čokolád a cukroviniek z knihy Charlie a továreň na čokoládu, od Roalda Dahla?
Táto knižka je o tom, čo sa stalo predtým.
O tom, ako sa z chlapca Willyho stal najlepší výrobca čokolády na svete Willy Wonka.

Tento skvelý príbeh o snoch, priateľstve a čokoláde vznikol podľa vynikajúceho filmu Wonka.

Najlepšie veci na svete začínajú snom. Od útleho detstva Willy Wonka sníva o tom, že bude vyrábať čokoládu a deliť sa o ňu so svetom. Ako mladý muž prichádza do svetoznámej Gurmánskej galérie, rozhodnutý meniť svet jedným lahodným kúskom po druhom. Lenže, prenasledovaný triom žiarlivých čokolatiérov a ľsťou prinútený na celoživotnú drinu v práčovni, bude Willy potrebovať trochu šťastia a veľa kúzel, trikov a výmyslov, aby – pomocou dobrých priateľov – naplnil svoj osud. Lebo: ak si Willy Wonka, všetko je možné.

Skvelý príbeh o snoch, priateľstve a čokoláde vznikol podľa vynikajúceho filmu Wonka, ktorý režíroval Paul King, autor príbehu a scenára (v spoluautorstve so Simonom Farnabym). Príbeh spracovala do knihy autorka bestselerov Sibéal Pounder.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 8+ ISBN: 9788089509102 Rozmer: 139×216 mm Počet strán: 292 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách