Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Protirakovinová diéta

Strava a pohyb pri prevencii a liečbe


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
25,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha pre všetkých, ktorí sa zaujímajú – aký režim je potrebné dodržiavať počas liečby nádorového ochorenia, ako si udržať zdravie po prekonaní onkologického ochorenia, ale aj ako zásadným spôsobom znížiť riziko vzniku rakoviny a dostať tak reálnu šancu prežiť dlhší a zdravší život.

Počty nádorových ochorení na Slovensku stúpajú, mnohé z nich sú dôsledkom nesprávneho zdravotného štýlu. Ľudia neradi menia zabehnuté stereotypy a v prípade, že chcú zlepšiť svoje zdravie, nevedia ako postupovať. V knihe nájdu čitatelia okrem iného aj návod – ako potraviny nakupovať, ktoré potraviny nekupovať vôbec a ako a koľko sa hýbať.

Stačí sa riadiť pravidlami z knihy – správne stravovanie, potrebné množstvá pohybovej aktivity, vyhýbanie sa nezdravým návykom, udržiavanie zdravej telesnej hmotnosti, staranie sa o zdravú imunitu, relax a podobne... Okrem prevencie vzniku rakoviny sa zároveň chránite pred vznikom ochorení srdca a ciev, obezity alebo cukrovky. Obezita a nadváha sú ochorenia, ktoré ohrozujú človeka vznikom až 13 druhov nádorových ochorení. V publikácií sa autori venujú aj správnej životospráve či už po prekonaní onkologického ochorenia, ale aj počas liečby. Všetky informácie sú z overených vedecky podložených odborných zdrojov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081408335 Rozmer: 205×220 mm Počet strán: 300 Väzba: flexi Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách