Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Duchovní inteligence v práci

Zaujímavá a svojrázna kniha, ktorá sa zameriava na naše zamestnanie a pracoviská – bez ohľadu na ich druh alebo profesné...


🍌 Odosielame o 12 dní.
17,49€
Zľava 34%
11,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zaujímavá a svojrázna kniha, ktorá sa zameriava na naše zamestnanie a pracoviská – bez ohľadu na ich druh alebo profesné odvetvie. V práci predsa trávime väčšinu svojho času. Tu uplatňujeme svoje schopnosti, prejavujeme svoje charakterové vlastnosti, ale tiež, či chceme, alebo nie, vnášame do práce svoje osobné problémy. Práve toto Tipping podrobne rozoberá. Učí, že každé spoločenstvo sa skladá zo súhrnu energie všetkých zúčastnených, pričom vysvetľuje základný termín tohto prístupu a tejto knihy, ktorým je „ľudská energia“.
Práca, zamestnanie a pracovisko je veľmi dobrým nástrojom sebapoznania a rastu. Akonáhle začneme chápať podstatu veci, môžeme začať využívať tzv. duchovnú inteligenciu, ktorá je vždy pripravená pomôcť nám dostať sa ďalej.
Venovať pozornosť problémom zamestnancov je výhodné aj pre riadiacich pracovníkov alebo majiteľov, pretože vyriešenie problémov jednotlivcov prospeje danému spoločenstvu ako celku a povedie k väčšiemu blahobytu všetkých zúčastnených.
Každý pracujúci človek, či už je to majiteľ firmy, manažér, riaditeľ, vedúci určitého oddelenia alebo bežný zamestnanec či samostatný pracovník, tu nájde veľa inšpiratívnych aj praktických návodov a námetov.
Celú túto teóriu Tipping názorne vysvetľuje na podrobne rozobratom imaginárnom príklade jednej firmy v osobitnej časti knihy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081004162 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách