Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Drakobijec - moja cesta


🍎 Vypredané
5,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Drakobijec – moja cesta je príbehom Artúra, ktorý túži po skutočnom dobrodružstve. Objavuje, že ozajstným dobrodružstvom je stávať sa lepším a skutočným hrdinstvom je zostať dobrý.

Na ceste týmto jeho každodenným bojom ho sprevádza jeho otec a neznámy Pútnik. Dobrými radami mu pomáhajú premôcť lákavé (ale zlé) ponuky, ktoré prichádzajú v podobe draka.

Artúr pochopí, že tento nikdy nekončiaci boj bude vyhrávať len vtedy, ak sa bude snažiť byť stále lepším. (A stačí aj po malých krokoch).

Knižka je písaná najmä pre chlapcov vo veku 9 - 13 rokov. Hlavným hrdinom knihy je chlapec Artúr, ktorý bojuje proti zlu tým, že sa zdokonaľuje v dobrom. Zdokonaľuje sa v cnostiach. Úlohou otca chlapca, alebo iného dospelého muža z jeho okolia, ktorému chlapec dôveruje, je na tejto ceste ho sprevádzať, byť mu nablízku, tráviť spoločný čas tak, aby chlapec prirodzene a sám vyjadril, čo prežíva a aké otázky si kladie v súvislosti s príbehom Drakobijcu.
Marek Domes


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 Odporúčaný vek: 9-13 ISBN: 9788097185305 Rozmer: 154×215 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách