Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Geografia pre 8. ročník ZŠ a osemročné gymnáziá

Pracovný zošit


🍌 Odosielame o 10 dní.
6,00€
Zľava 15%
5,09€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovný zošit je praktickým doplnením učebnice Geografia 8 – Slovensko konkrétnymi úlohami rôznej typológie a úrovne náročnosti o Slovensku ako celku, jednotlivých krajoch a miestnej krajine. Pre žiaka je to zošit so sériou úloh s názorným a praktickým precvičením učiva o Slovensku z učebnice prostredníctvom rozširujúceho a zážitkového poznávania miestnej krajiny. Pre učiteľa geografie v ZŠ a GOŠ je pomôckou na hodinách a v rámci domácej prípravy žiakov.

Štruktúra je prehľadná a nadväzuje na učebnicu, ale poskytuje priestor aj na praktické využitie aj pri iných učebniciach geografie (od iných vydavateľov). Pracovný zošit je kompatibilný s predpísaným učivom geografie podľa platného ŠVP aj podľa reformy – s nenútenými presahmi do ostatných predmetov VO Človek a spoločnosť. Grafické prvky, odkazy, fotografie a iné prvky sprehľadňujú a podčiarkujú jeho obsah.

Pracovný zošit je pokračovaním série učebníc a PZ na vyučovanie geografie v ZŠ a GOŠ z portfólia vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA. Modernejšie spracovanie oproti starším učebniciam geografie podčiarkuje aj infografika Slovenska – analytické spracovanie základných demografických a geografických údajov o Slovensku, ktoré môže učiteľ interpretovať podľa vlastného scenára.

Absencia dostatočného vzdelávacieho priestoru (1 h týždenne) a nahustený vzdelávací obsah najmä z pohľadu časovej dotácie predmetu geografia, ako aj nedostatok kvalifikovaných pedagógov spôsobuje stres vo vyučovaní tohto predmetu. Spracovanie geografie Slovenska cez miestnu krajinu je fenomén, ktorý absentuje v súčasných konkurenčných učebniciach a pracovných zošitoch.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788080917920 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 64 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách