Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Billyho obrovské dobrodružstvo

Kúsok dobrodružstva, štipka priateľstva, kvapka tajomstva a obrovská lyžica mágie...

Jamie OliverGrada (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,99€
Zľava 15%
16,14€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, počas ktorého na vás čakajú boje plné kúziel, stratené mýtické mesto, neuveriteľné lietajúce stroje, úžasné hostiny a jedna OBROVSKÁ záchranná akcia.

Billy a jeho kamaráti vedia, že do Vodopádového lesa chodiť nesmú. Povráva sa, že pred mnohými rokmi sa tam prihodilo niečo zvláštne, a preto tam už desaťročia nikto z dediny nevkročil…
Potom však Billy a jeho najlepší kamaráti Anna, Jimmy a Andy objavia tajný vchod do lesa a neodolajú túžbe preskúmať ho. Čoskoro zistia, že vo Vodopádovom lese sa to len tak hmýri kúzlami a žijú v ňom rôzne nezvyčajné bytosti – bzučiaci elfovia, smradľaví búnovia a všeličo iné.
No les má problémy. Všetko je prepojené prostredníctvom Rytmu, tepu prírody, ktorý udržiava veci v harmónii, no práve teraz sa Rytmus vychyľuje… Dokážu Billy a jeho kamaráti zistiť, čo sa deje, a napraviť to skôr, ako bude príliš neskoro?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Billy and the Giant Adventure Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 7+ ISBN: 9788080906320 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, dobrodružný

Zaradené v kategóriách