Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Recepty pro zdraví

Pestrý, bohatý receptár, založený na starodávnych skúsenostiach našich predkov, od obľúbenej ukrajinskej liečiteľky, čiže z...

Jelena SvitkoEugenika (2014)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pestrý, bohatý receptár, založený na starodávnych skúsenostiach našich predkov, od obľúbenej ukrajinskej liečiteľky, čiže z nám relatívne blízkeho prostredia. Návody na liečivé prostriedky vonkajšieho i vnútorného použitia, vrátane receptov na zdravé jedlá. Prehľadne usporiadané podľa jednotlivých telesných častí a orgánov; podľa chorôb; pre krásu, dostatok energie, očistu a omladenie; podľa rôznych konkrétnych rastlín, plodov a ďalších prírodných produktov (ako napríklad med, liečivá hlina či drahé kamene). Nájdete tu pomoc azda v každej situácii, a tiež inšpiráciu pre zdravý život a prevenciu.

Ukážka:
Kaše jako obličejové masky:
1 lžíci ovesných vloček rozdrcených na prášek dejte do misky, přidejte mléko a žloutek. Naneste na pleť ve třech vrstvách – první vrstva proschne za pět minut, naneste na ni druhou vrstvu a po zaschnutí ještě vrstvu třetí. Masku smývejte nejdříve studenou a pak teplou vodou. Maska pohlcuje z povrchu kůže nečistoty, z pórů odvádí tuk a odpadní látky, vyživuje kůži, jež vstřebává otoky obličeje, a pleť obličeje a dekoltu se stává pružnější.
Uvařte 2 lžíce krupice ve 100 ml vody, přidejte 2 lžíce piva a 2 lžíce listů kopřivy. Naneste na kůži obličeje a nechte deset minut působit. Smyjte teplou vodou.
Pro kosmetické účely můžete používat též pohanku, rýži i jáhly.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003240 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 408 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách