✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane výrobcovia, ale hlavne distribúrori a predajcovia nastolili veľmi agresívny štýl práce, vedúci k zaisteniu maximálnych ziskov. Na druhej strane spotrebiteľ v honbe za čo najlacnejším výrobkom zabudol na dôležitý faktor, ktorým je kvalita. Nízka cena vo väčšine prípadov znamená i zníženú kvalitu a znížená kvalita so sebou nesie i vysoko rizikový faktor, ktorým je zníženie údržnosti potravín, čsto vedúce až k porušeniu bezpečnosti potravín.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2013ISBN:
9788055209869Rozmer:
209×293 mmPočet strán:
140Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina