Nakúp aspoň za 39€ a poštovné máš úplne zadarmo!

Kniha Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka,

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)

Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov

Ján Ondrejka, • Epos (2004)

🍌 Odosielame o 9 dní.
16,07€
Zľava 17%
13,34€

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.

Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2004 Rozmer: 210×297 mm ISBN: 9788080576059 Počet strán: 280 Väzba: brožovaná

Zaradené v kategóriách