Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovenský jazyk 8

Metodická príručka


🍎 Vypredané
3,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Metodická príručka 8 je súčasťou súboru učebných textov Slovenský jazyk 8 – učebnica a Slovenský jazyk 8 – Zbierka úloh a cvičení a slúži učiteľovi ako dobrá pomôcka pri celkovej príprave vyučovania slovenského jazyka v 8. ročníku i pri príprave na jednotlivé vyučovacie hodiny.

V úvodnej teoretickej časti príručka obsahuje zdroje, koncepciu, štruktúru a vysvetlivky k učebnici a zbierke a približuje sa tu aj samotná koncepcia metodickej príručky. Najdôležitejšou časťou je didaktický rozbor jednotlivých vyučovacích hodín, ktorý pozostáva z cieľa, výchovného využitia hodiny, konkretizuje pomôcky, motiváciu a aj postup na konkrétnej hodine. Učiteľovi poskytuje široké možnosti práce s učebnicou a zbierkou, veľa nápadov na spestrenie vyučovania, ako aj výsledky úloh.

Metodika zohľadňuje komunikatívno-poznávací princíp vyučovania slovenského jazyka, podmienky vyučovania v základnej škole a najmä osobnosť žiaka vo vyučovaní. Záver tvorí podrobný časovo-tematický plán, ktorý prihliada na hodinovú dotáciu určenú učebnými osnovami.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2008 ISBN: 9788071586869 Rozmer: 176×250 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách