Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Rozšírená príprava na Testovanie 5 - slovenský jazyk a literatúra pre ZŠ - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,75€
Zľava 45%
4,81€

📚Nová za 8,75€ (Zľava 0%) Zobraziť novú knihu

Piataci majú už len 2 mesiace na zopakovanie celého učiva 1. stupňa. Tento veľmi krátky čas sme mali na zreteli pri vytváraní pracovného zošita Príprava na Testovanie 5 zo slovenského jazyka, ktorý im pomôže s prípravou na Testovanie 5, či už doma, alebo v škole.

Na 40 stranách sa žiaci stretnú s gramatickými a pravopisnými cvičeniami, ale aj rôznymi úlohami zameranými na prácu s textom. Každá dvojstrana sa začína východiskovým textom, z ktorého vyplývajú všetky úlohy. Texty zahrnujú široký záber: beletriu, odborný text, krátke útvary či nesúvislé texty.

Úlohy sú rôznorodé, logicky usporiadané a prepojené s inými predmetmi, čo napomáha pochopeniu daného gramatického problému aj cez medzipredmetové vzťahy.

V súlade s platným ŠVP.

Učitelia môžu okrem samotnej prípravy na Testovanie 5 využiť pracovný zošit aj na zistenie úrovne vedomostí a zručností žiakov pri nástupe na druhý stupeň ZŠ.

Výsledky ku tomuto vydaniu nájdete na stránke vydavateľa na https://orbispictus.sk/wp-content/uploads/2017/11/TestovanieSJL5_ROZSIRENE.pdf.

Rok vydania: 2020 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 48 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách