Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Vražda v Orient exprese - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 35%
9,04€

📚Nová za 10,30€ (Zľava 26%) Zobraziť novú knihu

Vražda v Orient exprese z roku 1934 je jednou z najlepších a najslávnejších detektívok legendárnej Agathy Christie. Tento strhujúci príbeh celé roky fascinuje nielen čitateľov, ale aj filmových tvorcov, preto nečudo, že už bol niekoľkokrát úspešne sfilmovaný, naposledy v roku 2017 s Kennethom Brannaghom v úlohe Hercula Poirota.

Trinásť cestujúcich. Podozrivý je každý z nich.

Trojdňová púť prepychového Orient expresu naprieč Európou prebieha bez problémov až do chvíle, keď uprostred noci vlak náhle zastane, lebo trať zablokovali snehové záveje. Ráno cestujúcimi, medzi ktorými je aj Hercule Poirot, otrasie správa, že amerického milionára Ratchetta našli v kupé dobodaného na smrť. Vyšetrovanie zložitého prípadu s množstvom podozrivých sa pre slávneho detektíva zmení na preteky s časom – za každú cenu musí odhaliť vraha, skôr než udrie znova.

Originálny názov: Murder On The Orient Express Rok vydania: 2022 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná Štýl: napínavý, historický, mysteriózny, psychologický, špionážny, tragickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách