Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Miško a Brumko objavujú povolania


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 21%
10,19€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predškolák Miško so svojím plyšovým kamarátom Brumkom deťom predstavia rozmanité povolania.

Tak ako každého škôlkara, aj Miška veľmi zaujíma okolitý svet. Fascinujú ho rôzne povolania a rád ich počas hier s kamarátmi napodobňuje. Niekedy je kuchárom, inokedy objaví kosti dinosaura a potom stavia z kociek úžasné budovy… Vždy sa však pozorne stará o svoju mačku. Miško má veľa záujmov a skúša svoje schopnosti v rôznych oblastiach, aby zistil, ktoré činnosti ho naozaj bavia.
Aj Miškov kamarát macko Brumko spoznáva jednotlivé povolania – chcel by byť kaderníkom, potom šoférom. Alebo zverolekárom? Či azda hercom? Všetky povolania sú zaujímavé.

Táto knižka voľne nadväzuje na úspešné leporelá pre predškolákov o Miškovi a jeho nerozlučnom kamarátovi Brumkovi. Malému čitateľovi pomôže objaviť jeho silné stránky, poskytne mu priestor na otázky o povolaniach, ktoré vykonávajú jeho najbližší príbuzní, a privedie ho k rozhovoru o vytrvalosti a využívaní svojich schopností.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788055185453 Rozmer: 200×250 mm Počet strán: 40 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách