Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

HEX - Všetko najlepšie + 2CD

Rok vydání: 2011 Slovenská pop-rocková kapela Hex vydala koncom roka 2010 nový album Ty a ja. V týchto dňoch je na svete aj...


🍎 Vypredané
18,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rok vydání: 2011

Slovenská pop-rocková kapela Hex vydala koncom roka 2010 nový album Ty a ja. V týchto dňoch je na svete aj zremixovaná verzia tohto albumu Ty a ja remixed. Spolupracovali na nej hudobníci ako Marek Rakovický, Foolk, Mariša, Longital, Karaoke Tundra, Milan Lieskovský, Kasioboy, Veneer, ale aj Noisecut.

Album Ty a ja tak dostal nový hudobný rozmer. Všetci prizvaní hudobníci poňali vybrané skladby po svojom. Dano a Shina Szalontayovci sa pohrali s piesňou Odvaha, Foolk dal piesni Prepadlisko dubstepový nádych a Karaoke Tundra spravil zo skladby Dýchaj, dýchaj rytmický tanečný song.

Hex tentokrát zapojil do nahrávania aj svojich fanúšikov. V Rádiu FM vyhlásil súťaž o najlepší remix piesne Mám chuť. Ako sa vyjadril Yxo Dohňanský, „zistili sme, že je na Slovensku veľa šikovných remixerov. Nakoniec sme namiesto jednej zremixovanej verzie vybrali na album rovno tri. Všetky sú výborné.“

Vypočuť si tak môžeme veľmi príjemnú ambientnú pieseň, chilloutový remix, ale aj tanečnú verziu nasiaknutú silným elektronickým zvukom. Experimentátori z ľudu sú na albume uvedení pod prezývkami ako Niekto Iny, Pelf, Matkobass a Tomigal.

Do predaja dostáva limitovaná edícia remixového CD, ktoré sa predáva spolu s originálnym albumom Ty a ja.

ZOZNAM SKLADIEB:
-
1. Ty a ja (MAREK RAKOVICKÝ RMX)
2. Mám chuť (AMBIENTIK RMX BY PELF)
3. Zabehnuté koľaje (MARISA RMX)
4. Prepadlisko (FOOLK RMX)
5. Mám chuť (MATKOBASS RMX)
6. Poďme sa zabávať (KASIOBOY RMX)
7. Odvaha (LONGITAL RMX)
8. Mám chuť (NIEKTO INY RMX)
9. Nočná pieseň (VENEER RMX)
10. Ty a ja (MILAN LIESKOVSKÝ RMX)
11. Dýchaj, dýchaj (KARAOKE TUNDRA RMX)
12. Ak chceš odísť (NOISECUT RMX)

Rok vydania: 2013 Rozmer: 150×266 mm Počet strán: 50 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách