Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čo robí tento gombík?

Autobiografia speváka heavymetalovej skupiny


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
18,99€
Zľava 20%
15,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bruce Dickinson je frontman skupiny Iron Maiden, ktorá predala viac ako 90 miliónov albumov a odohrala viac ako 2 000 koncertov po celom svete, čo z nich robí jeden z najúspešnejších rockových počinov všetkých čias.

Bruce je skutočnou ikonou rocku a tiež jedným z najznámejších a najuznávanejších spevákov a skladateľov na svete. Okrem toho je aj kapitánom leteckej spoločnosti, motivačným rečníkom, pivovarníkom, spisovateľom, rozhlasovým moderátorom a filmovým scenáristom. Dokonca sa súťažne venoval i šermu. Vo svojej autobiografii rozpráva o svojom angažmáne v rôznych kapelách, predtým než sa pridal k Iron Maiden, ktorí ho preslávili. Iron Maiden vydali šestnásť štúdiových albumov, predali vyše 100 miliónov albumov a boli štyrikrát nominovaní na cenu Grammy. Bruce odhaľuje úprimne, odvážne, inteligentne a vtipne niekoľko fascinujúcich príbehov zo svojho života: tridsať rokov s Iron Maiden, sólovú kariéru, detstvo v excentrickom britskom školskom systéme, skúsenosti s prvými kapelami, ale aj nedávny boj s rakovinou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: What Does This Button Do? Rok vydania: 2022 ISBN: 9788080904197 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách