Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Gallant (slovenský jazyk)


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 24%
11,40€

📚Prečítaná za 9,72€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nový, strašidelne krásny a podmanivo znepokojujúci príbeh od autorky svetového bestselleru Neviditeľný život Addie LaRueovej.

Olivia Priorová je nemá sirota, ktorá vyrastala v dievčenskej škole a všetko, čo vie o svojej minulosti, pochádza z matkinho denníka - ktorý, ako sa zdá, sa končí šialenstvom. A potom príde list, čo ju volá domov - do Gallantu. No keď tam dorazí, nikto ju neočakáva. Ona však nemieni odísť zo sídla, v ktorom má prvý raz v živote pocit domova, a to aj napriek tomu, že jeho chodby sú plné nezreteľných prízrakov a bratranec Matthew sa k nej správa odmietavo.

Olivia vie, že Gallant skrýva tajomstvá, a je odhodlaná ich odhaliť. Keď v správnu chvíľu prekročí rozpadajúci sa múr, nájde za ním miesto, ktoré je Gallantom - a súčasne ním nie je. Dom upadá, prízraky sú tu hmotné a všetkému vládne záhadný pán. Olivii sa ponúka možnosť pochopiť, čo zničilo celé generácie jej rodiny a odkiaľ možno pochádzal jej otec. Vždy chcela niekam patriť, teraz sa však musí rozhodnúť, či sa pridá k odkazu Priorovcov, ktorí chránili náš svet pred pánom domu, alebo zaujme svoje miesto po jeho boku.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Gallant Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788055657882 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 304 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý, mysteriózny

Zaradené v kategóriách