Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kozí ľudia (e-kniha)

Horor o dvoch dejstvách

EPUB MOBI Ivan KučeraIvan Kučera (2013)

🌴 Okamžite na stiahnutie
3,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

1945, slovensko-moravské pohraničie. Vojna! Pod majestátnou Javorinou blúdia desivé legendy o jej pôvodných obyvateľoch – Kozích ľuďoch. Mužov a deti unášajú kvôli mäsu a ženy kvôli páreniu.

Malého Kuba, žijúceho hlboko v hore s otcom-poľovníkom, nič z toho netrápi. To sa ale zmení príchodom surového plukovníka wehrmachtu a jeho dlhoročného nepriateľa, sovietskeho partizánskeho veliteľa. Do príšerného príbehu, plného bolesti a nezmyselného násilia, následne zasiahne ďalšia tunajšia až príliš reálna legenda – primitívny pedofilný odľud, pre ktorého sa les stal domovom.

Súčasnosť. Rovnaké miesta, iná doba, iní hrdinovia. Úspešný mladý slovenský hororový spisovateľ v sprievode skúseného lovca zvierat vyráža do hlbokých podjavorinských lesov, v ktorých mu ktosi v minulosti uniesol ženu s deťmi. Súvisí s tým už zabudnutá legenda o Kozatcoch? Nájde svoju rodinu? Alebo smrť? Román nie je pre vysokú mieru násilne, vulgárne a sexuálne zafarbených scén vhodný pre maloletých čitateľov a citlivé povahy.

Rok vydania: 2013 Počet strán: 342 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách