V kuchárke nájdete 85 nápadov zaradených do 4 kapitol – Polievky, Hlavné jedlá, Desiatová pohotovosť a Keď máte chuť na niečo dobré. Zjednodušené postupy a jednoduchá príprava potešia všetkých, ktorí nechcú tráviť príliš veľa času v kuchyni.
Nechýba ani zoznam použitých surovín a tipy, ako a kde potraviny skladovať, aby vydržali dlhšie. Či už si ich vypestujete sami, kúpite na trhu, rovno od farmára alebo v akcii v obchode – pri varení oceníte, keď ich budete mať poruke.
V knihe nájdete:
- Jedlá zo surovín bežne dostupných na celom Slovensku
- Žiadne netradičné a drahé ingrediencie
- Jednoduché a zrozumiteľné postupy
- Nápady na varenie zo strukovín a tradičnej zeleniny
- Tipy na vhodné skladovanie v špajze aj v chladničke
- Zoznam všetkých surovín na jednoduchšie nakupovanie