Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Som Jozef Majský

Stretnutie novinárky a spisovateľky Ivany Havranovej s Jozefom Majským, s človekom a podnikateľom, ktorý prešiel traumou...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 35%
7,10€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Stretnutie novinárky a spisovateľky Ivany Havranovej s Jozefom Majským, s človekom a podnikateľom, ktorý prešiel traumou policajného vyšetrovania a dvojročným väzením dalo podnet na vznik tejto knihy. Podnikanie, privatizácia, rodina, ženy, kauzy Horizont a BMG, väzenie, poľovačky, médiá a politici – to sú hlavné témy ich rozhovorov. Na priame otázky autorka dostáva odpovede, ktoré ešte nezazneli v nijakom médiu. Je to verejná spoveď Jozefa Majského.
Ing. JUDr. Jozef Majský sa narodil 15.5.1946 v Hlohovci. Vyštudoval Vysokú školu ekonomickú a Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Pred rokom 1989 pracoval ako učiteľ, neskôr ako námestník v strojárskej fabrike OBAL, š.p. v Novom Meste nad Váhom, od roku 1982 až do roku 1990 ako námestník riaditeľa v bratislavskej Matadorke. Po novembri 1989 založil spoločnosť SIPOX Holding a so 40 firmami, ktoré vlastnil, sa stal jedným z prvých slovenských veľkopodnikateľov. Okolo roku 1998 sa dostal do problémov a v súvislosti s kauzou Horizont a BMG si vo väzbe odsedel dva roky.

Ukážka textu z knihy


Ak by naši poslanci nekradli rok, krajina by sa postavila na nohy!
Priateľstvá so ženami som nikdy nepovažoval za neveru. Išlo iba o malé odskočenie si zo stereotypu života, o niečo milé, pekné...

Pán Hryc sa všade predstavoval ako majiteľ rádia Twist, hoci sám vie najlepšie, že ním nikdy nebol. Veď vlastnil iba 50 percent!

Fruniho som vnímal ako človeka, ktorý je zodpovedný za to, čo robí. Za to, že ľuďom sľuboval výnosy 40 percent, musel niesť zodpovednosť.

Nikdy som netúžil byť miliardárom. Chcel som len slušne žiť a mať na to, čo človek potrebuje a chce.

Za najväčšiu istotu v živote považujem ak má človek za sebou dymiaci komín vlastnej fabriky!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081141973 Rozmer: 135×200 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách