Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozcvičky pre všetky hlavičky z matematiky 4 (autokorektívne karty pre 4. ročník)

Rozcvičky z násobilky sú určené na nácvik základných spojov násobenia a delenia v obore malej násobilky, ktoré si majú deti...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,00€
Zľava 15%
5,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozcvičky z násobilky sú určené na nácvik základných spojov násobenia a delenia v obore malej násobilky, ktoré si majú deti na ZŠ osvojiť a zautomatizovať. Sú členené na šesť kapitol, v rámci ktorých sa precvičujú a fixujú jednotlivé spoje násobilky a delilky.
Každá kapitola sa skladá zo štyroch autokorektívnych kariet, predstavujúcich 4 úrovne obťažnosti úloh. Autokorektívne karty umožnia dieťaťu pochopiť spôsob riešenia úloh „spamäti“ a následne ponúkajú okamžitú sebakontrolu bez stresu.
Kontrola správnosti riešení sa vykonáva pomocou plastového zakladača s kartičkami, ktoré po správnom vyriešení úloh vytvoria predpísaný farebný vzor. Do Rozcvičiek sa nepíše, s jednotlivými kartami je možné pracovať viackrát, až kým dieťa nezažije pocit úspechu vo forme bezchybného riešenia.

Príloha: plastový zakladač na kartičky Rok vydania: 2013 Rozmer: 210×148 mm Počet strán: 48 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách