Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Finančný manažment - zbierka príkladov


🍎 Vypredané
15,27€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Finančné riadenie a rozhodovanie podniku má v trhovej ekonomike v rámci jeho ekonomickej činnosti dominantné postavenie. Pritom patrí medzi oblasti, ktoré v súčasnosti prechádzajú najväčšími zmenami. Je preto nevyhnutné, aby študenti ekonomických fakúlt a manažéri podnikov úspešne zvládli teóriu a prax finančného riadenia vyspelých firiem. Úlohou učebnej pomôcky je prispieť k dosiahnutiu tohto cieľa.

Z hľadiska štruktúry a obsahu je zbierka príkladov orientovaná tak, aby jednotlivé tematické okruhy nadväzovali na vysokoškolskú učebnicu Kráľovič, J. – Vlachynský, K. Finančný manažment a tvorili spolu logický celok. Každý tematický okruh obsahuje stručný teoreticko-metodický výklad, súbor riešených a neriešených príkladov. Tento prístup k tvorbe pomôcky umožňuje zvládnuť problémy aj v individuálnom štúdiu.

Zbierka príkladov je primárne vypracovaná pre predmet Finančný manažment, ktorý je zaradený v študijnom programe na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave medzi povinné predmety inžinierskeho štúdia. Dobre však poslúži aj študentom iných fakúlt s ekonomickým zameraním a finančným pracovníkom v praxi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8080780412 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 227 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách