Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mimochodom

Autobiografia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 59%
6,90€

📚Prečítaná za 10,99€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Svetoznámy filmový režisér, komik, scenárista, spisovateľ a herec prináša komplexný a úprimný príbeh svojho búrlivého života. Rozpráva o detstve v newyorskom Brooklyne, o autorských začiatkoch vo varietnom programe Sida Caesara v období, keď sa na scéne zjavila televízia, o spolupráci s velikánmi komédie, o tom, ako sa zo stand-up komika stal všeobecne uznávaný a úspešný umelec. S jedinečnou allenovskou eleganciou a humorom hovorí o svojom vstupe na pole filmovej tvorby a sprevádza čitateľa svojou scenáristickou a režisérskou kariérou, ktorá trvá už viac ako šesťdesiat rokov – od komediálneho debutu Zober prachy a zmizni cez klasické tituly Annie Hallová, Manhattan či Hana a jej sestry po najnovšie diela, ako sú filmy Polnoc v Paríži, Daždivý deň v New Yorku alebo Festival pána Rifkina.

Venuje sa aj svojim manželstvám, láskam a priateľstvám. Hovorí o džeze, o knihách aj divadelných hrách. Odhaľuje svojich vnútorných démonov, sklamania i úspechy, predstavuje ľudí, ktorých mal rád, s ktorými pracoval a ktorí ho inšpirovali a mnohému naučili.

Hlboko úprimný, obsiahly a bravúrne podaný autoportrét jedného z najvýznamnejších režisérov našich čias.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: Aprospos of nothing Rok vydania: 2022 ISBN: 9788055183329 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: životopisný

Zaradené v kategóriách