Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbierka príkladov z matematiky pre ZŠ a osemročné gymnáziá

Ján Kováčik – Iveta Scholtzová Zbierka príkladov je určená pre učiteľov matematiky na základných školách a osemročných...


🍎 Vypredané
4,62€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ján Kováčik – Iveta Scholtzová

Zbierka príkladov je určená pre učiteľov matematiky na základných školách a osemročných gymnáziách (ale aj na iných typoch škôl), pre žiakov základných škôl a osemročných gymnázií, pre všetkých žiakov, ktorí sa budú pripravovať na prijímacie pohovory na strednú školu, pre riešiteľov matematických súťaží, pre rodičov, ktorí chcú pomôcť svojim deťom zvládnuť riešenie matematických úloh a problémov.

Publikácia obsahuje 1 500 riešených príkladov a 500 neriešených úloh. Nájdete v nej úlohy tradičné, ale najmä neštandardné, ktoré sa líšia od rutinných školských úloh svojím obsahom, netradičnými formuláciami a nevyhnutnosťou tvorivo pristupovať k ich riešeniu.

Kniha nie je učebnicou, takže teórii je venovaný len minimálny priestor, uvádzajú sa v nej iba základné pojmy a vzťahy. Každá kapitola je venovaná jednej téme, ktorú však možno preberať vo viacerých ročníkoch ZŠ, resp. osemročného gymnázia, pričom úlohy nie sú usporiadané podľa obťažnosti. Každý si môže vybrať príklady a úlohy podľa svojho záujmu.

Recenzie a kritiky

ISBN: 8089047491 Rozmer: 174×247 mm Počet strán: 682 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách