Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Krutý princ

Holly BlackSlovart (2022) • Séria Férska sága • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 26%
11,10€

📚Prečítaná za 11,96€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Reedícia úspešnej trilógie Férska sága.

Holly Black, jedna z najúspešnejších autoriek detskej a YA literatúry súčasnosti, odštartovala v novej trilógii príbeh o manipulácii, kráse i krutosti sveta mágie a nevyspytateľných vášňach.

Jude mala len sedem rokov, keď jej rodičov brutálne zavraždili a spolu s jej dvomi sestrami ju uniesli zo sveta smrteľníkov, aby žili na Najvyššom dvore vo férskej ríši obývanej prastarými, často zákernými magickými bytosťami. O desať rokov neskôr si Jude neželá nič iné než medzi nich zapadnúť. Väčšina férov však smrteľníkmi opovrhuje. Najmä princ Cardan, najmladší a najskazenejší syn Najvyššieho kráľa. Jude sa čoraz viac zapletá do dvorných intríg a klamstiev a zisťuje, že aj ona dokáže podvádzať a prelievať krv. Ale v najvyšších kruhoch dochádza k zrade a hrozí, že Kráľovský dvor pohltí násilie. Jude preto bude riskovať vlastný život v nebezpečnom spojenectve, aby zachránila svoje sestry a samotnú ríšu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Cruel Prince Rok vydania: 2022 ISBN: 9788055655499 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 400 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý, romantický

Zaradené v kategóriách