Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Katkine dobrodružstvá

Miroslav BúranSignis (2021) • Séria Katkine dobrodružstvá • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,50€
Zľava 27%
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Krásna milá kniha Katkine dobrodružstvá od autora Miroslava Búrana s ilustráciami Ivany Vargončíkovej rozpráva o osemročnom dievčatku Katke, ktorá jedného januárového dňa stretne dobrého plyšového potkana Fera, ktorého jej však vzápätí uchmatne jeho bývalý majiteľ, ktorému Fero utiekol pre zlé správanie. Katka sa rozhodne zachrániť Ferka, pričom sa zoznamuje s kocúrom Archibaldom. Všetci traja potom spolu putujú nájsť Ferovu mamu, pričom sa zoznamujú s krásnou mačičkou Macou a jej synčekom Murkom.

Ide o jeden ucelený príbeh rozdelený do pätnástich krátkych, dobre čitateľných kapitol. Príbeh o porozumení, empatii, láske a vzájomnom rešpekte a úcte sa harmonicky rozvíja a speje k milému záveru. Je plný ľudskosti a harmónie vzťahov, pričom rodina a priateľstvo sú na prvom mieste. Katkine dobrodružstvá trochu pripomínajú knihu L. Carrola Alica v krajine zázrakov, no autor M. Búran má svoj špecifický autorský štýl, ktorý jeho textom zaručuje vlastnú identitu.

Kniha je určená najmä pre deti od 7 - 8 rokov, ale aj pre ich rodičov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 7 - 8 ISBN: 9788099936172 Rozmer: 168×238 mm Počet strán: 80 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách