Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Will (slovenský jazyk)


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€
Zľava 27%
18,30€

📚Prečítaná za 13,70€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príbeh jednej z najúžasnejších ciest svetom hudby a filmu

Jedna z najdynamickejších a celosvetovo najznámejších osobností zábavného priemyslu súčasnosti s odzbrojujúcou úprimnosťou rozpráva o svojom živote v inšpiratívnej knihe mapujúcej trajektóriu jej osobného rastu do bodu, v ktorom konečne nastal súlad medzi svetským úspechom, vnútorným šťastím a vzťahmi s blízkymi osobami. Zároveň Will podáva úplný príbeh jednej z najúžasnejších jázd svetom hudby a filmu, aké kto kedy zažil.

Tieto pamäti sú jedinečným svedectvom procesu hlbokého sebapoznávania a pátrania po tom, kam až človeka môže priviesť jeho vôľa, a čo všetko pri tom môže stratiť.
Ich spoluautorom je Mark Manson, známy vďaka svojmu celosvetovo mega-úspešnému bestselleru Jemné umenie mať veci v paži.

Will je príbehom človeka, ktorý sa naučil kontrolovať vlastné emócie, napísaným takým spôsobom, aby pomohol čitateľovi dosiahnuť to isté. Len málokto z nás si vie predstaviť nápor spojený s vystupovaním na najprestížnejších svetových javiskách, keď je v hre takmer všetko, no určite dokážeme pochopiť, že motiváciu, ktorá nás poháňa v istom úseku našej cesty, bude možno treba pozmeniť, ak sa chceme dostať do skutočného cieľa nášho putovania. Spojenie nefalšovanej, univerzálne platnej múdrosti a životného príbehu, ktorý je nesmierne zábavný, možno až ohurujúci, je také výnimočné, že v rámci svojho žánru zaraďuje knihu Will, rovnako ako jej autora, do špeciálnej kategórie.

Príbeh premeny Willa Smitha z chlapca zo západnej Filadelfie na jednu z najznámejších rapových hviezd svojej éry a neskôr na jednu z najväčších filmových hviezd v histórii Hollywoodu je rozprávaním epických rozmerov – no stále je to len polovica celého príbehu.
Will Smith uveril, a celkom oprávnene, že svet mu leží pri nohách – jeho kariérny úspech bol fenomenálny a navyše na vrcholnom stupienku víťazov vo svete zábavy s ním stáli aj ostatní členovia jeho rodiny. Až na to, že oni to vnímali inak: cítili sa ako hviezdy vo vedľajších úlohách jeho šou vykonávajúce na plný úväzok sedem dní v týždni prácu, o ktorú vlastne vôbec nestáli. Ukázalo sa, že Will Smith sa má v živote ešte stále čo učiť...

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Will Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081094354 Rozmer: 155×225 mm Počet strán: 432+32 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách