Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Srdiečko

Igor NovosadINEA (2021)

🍌 Odosielame o 3 dni.
12,99€
Zľava 27%
9,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Po úspešnom debute, autobiografickej knižke Zlaté dno, predstavuje čitateľom známy kaderník, tvár legendárnej televíznej Zmenárne Igor Novosad, svoje vyššie tvorivé ambície.
,,Nazval by som ho príbehom z kaderníckeho kresla," hovorí o svojom prvom románe sám autor.
,,Kontakt so zákazníkmi nie je vždy len o ich účesoch, ale často aj o ich zaujímavých, životných príbehoch, ktorých som spolu s nimi prežil počas vyše dvoch desaťročí mojej kariéry neúrekom, hoci len vo forme dôverného rozhovoru. Inšpirujú ma k písaniu a cítim vnútornú potrebu sa o ne podeliť," dodáva.

Nejedného z nás už životné okolnosti vyhnali na skusy za hranice Slovenska. Túžba po lepšom zárobku, existenčná tieseň, či útek pred sebou samým, stratenou láskou, to všetko a ešte oveľa viac môže byť motívom pre takýto krok. Samých seba hľadajú ďaleko od domova aj Max a Klaudia. Obom sa vo vlasti zrútil osobný i pracovný život. Hlavnú hrdinku sprevádza na dlhej a zložitej životnej ceste navyše malá, vážne chorá dcérka, s vrodenou srdcovou chybou. Keď oboch ovládne pocit, že horšie už byť nemôže, osud skríži ich cesty.
Spojí aj ich srdiečka?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788097406509 Rozmer: 125×205 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách