Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pizza

V knihe nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V knihe nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako 50 jednoduchých, chutných a lacných pízz.

Objavte tajomstvá pizze vďaka tradičným receptom z Neapola a zo starého Talianska až po moderné celosvetové varianty.

Existuje mnoho dôvodov, prečo má zmysel pripravovať pizzu doma, hoci máte vo svojom okolí pizzeriu alebo rýchle občerstvenie. Jeden z dôvodov je, že výroba pizze je prekvapujúco ľahká a zábavná. Ďalší, že najmä deti ocenia, ak vám môžu pomôcť pri miesení cesta a pri ukladaní prísad. Nedajte sa odradiť myšlienkou, že príprava cesta z droždia je náročná. Naozaj to nie je nič zložité a nezaberie to dokonca ani veľa času. Potrebujete iba niekoľko minút na zmiešanie a vymiesenie cesta, ktoré potom na hodinu alebo dve odložíte nakysnúť. V tom čase sa môžete venovať niečomu inému. Aj väčšinu prísad pripravíte ľahko a rýchlo. Základné ingrediencie - múka, soľ, droždie, rajčiny a čerstvo nastrúhaný syr - sú nielen výživné, ale aj lacné a ľahko dostupné. Potešte svojich priateľov a svoju rodinu pravou domácou pizzou.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788089379453 Rozmer: 280×280 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách