Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pakistanská princezná


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
Zľava 10%
8,91€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Každý sa snažil sebavedomú Angeliku odhovoriť od cesty do Pakistanu. Krásna Slovenka aj napriek dobre mieneným varovaniam rodiny a priateľov, prijala ponuku práce modelky od známej spoločnosti, so sídlom v Láhaure.

Hlavná hrdinka má už viacero skúseností s modelingom po celom svete. To ešte netuší, že práve v Pakistane na ňu čakajú zážitky, ktoré by jej nezišli na um ani v najhoršom sne.
S jej hostiteľmi si od začiatku znamenite rozumie, okrem chladného a nepríjemného majiteľa firmy si ju každý obľúbil.

Angelika sa jedného dňa chystá stretnúť s virtuálnym priateľom z Pakistanu, ktorého spoznala cez sociálnu sieť. K stretnutiu však nedôjde, pretože tesne pred tým ju niekto unesie. Príbeh naberie nečakaný spád a zelenooká Európanka bude pod hrozbou prinútená vydať sa proti svojej vôli. Kto z niekoľkých nápadníkov bude jej nenávideným manželom?

Nechajte sa zviesť čarom orientu, erotickým iskrením a dobrodružným príbehom z prostredia tajomného a zároveň podmanivého Pakistanu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788099985132 Rozmer: 150×210 mm Počet strán: 326 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický, dobrodružný

Zaradené v kategóriách