Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Jedlo lieči

Urobte si poriadok vo svojej domácej lekárničke a naplňte jej priehradky liečivými a chutnými potravinami! Začnite sa viac...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
29,90€

📚Prečítaná za 16,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Urobte si poriadok vo svojej domácej lekárničke a naplňte jej priehradky liečivými a chutnými potravinami! Začnite sa viac spoliehať na zdravé jedlo a menej na lieky. V tejto modernej publikácii nájdete všetky potrebné odpovede, výskumy overené liečebnými postupmi a úspešné riešenia mnohých bežných zdravotných ťažkostí.

Zabudnite na potravinové pyramídy, bláznivé diéty a zakázané suroviny.Najnovšie informácie z oblasti výživy dokazujú, že každodennou konzumáciou určitých potravín môžete priaznivo ovplyvniť priebeh chronických ochorení, zbaviť sa nepríjemných zdravotných ťažkostí a predchádzať chorobám, ktoré môžu ohroziť váš život.Nejde pritom o žiadne exotické a ťažko dostupné suroviny! Všetko čo potrebujete, aby ste sa cítili lepšie a žili zdravšie, je ľahko dostupné - a možno to máte aj doma v kuchyni!



LEN TÁTO KNIHA vám predstaví:


  • 20 najzdravších potravín, ktoré vám pomôžu pri liečbe rakoviny, vysokej hladiny cholesterolu, srdcových ochorení, cukrovky a vysokého krvného tlaku.

  • 10 liečivých bylín a korenín, ktoré vám uľavia pri zápaloch, podporia trávenie, zničia baktérie a dokonca pomôžu odvrátiť riziko ochorenia na rakovinu.

  • 7 jedál, ktoré môžu znížiť riziko srdcového infarktu až o 76 %.

  • Veľa užitočných rád a prirodzených spôsobov na zmiernenie ťažkostí sprevádzajúcich chronické ochorenia ako astma, artritída, obezita, chronická únava či Crohnova choroba.

  • 75 neodolateľných receptov, podľa ktorých vyčarujete skvelé jedlá z liečivých potravín.

  • Poznatky získané z najnovších výskumov, aktuálne informácie o konkrétnych potravinách, ich odporúčané množstvá a rady, kedy ich konzumovať, aby ste sa zbavili zdravotných ťažkostí, ktoré vás trápia!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788080970635 Rozmer: 230×270 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách