Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tove Jansson (Komplet 8 titulov)

Blíži sa kométa, Čarodejníkov klobúk, Otecko píše pamäti, Čarovná zima, Povodeň u Muminovcov, Neviditeľné dieťa, Neskoro v novembri, Otecko a more


🍎 Vypredané
53,56€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komplet obsahuje tituly: Blíži sa kométa, Čarodejníkov klobúk, Otecko píše pamäti, Čarovná zima, Povodeň u Muminovcov, Neviditeľné dieťa, Neskoro v novembri, Otecko a more.

Blíži sa kométa: Tove Jansson si svojimi knižkami o malých, trochu tajomných bytôstkach – muminoch – získala verných čitateľov v mnohých krajinách sveta.

Čarodejníkov klobúk: Druhá kniha o malých muminoch. Na jar sa všetci obyvatelia údolia prebúdzajú zo zimného spánku. Pobehujú v roztápajúcom sa snehu, hľadajú si svoje veci, občas sa zastavia na kus reči, ale potom sa opäť ponáhľajú, aby stihli jarné upratovanie.

Otecko píše pamäti: Knižka Otecko píše pamäti je prvým veľkým príbehom pôvabnej rodiny Muminovcov a ich neobyčajných priateľov.

Čarovná zima: Mumintroll sa ako prvý z rodiny zobudil zo zimného spánku. Okolie domčeka, ktoré tak dôverne poznal, našiel na nepoznanie zmenené.

Povodeň u Muminovcov: Nad muminovským údolím čnie zdanlivo nečinná sopka. Lenže v jedno leto ožije a začne chrliť sadze. Na zemi sa objavia pukliny a údolie zaleje voda.

Neviditeľné dieťa: Deväť pôvabných príbehov zo života mumintrollov, hemulov, hattifnatov, filifjoniek a iných zvláštnych bytostí, ktoré sa síce podobajú na zvieratká, no majú ľudské vlastnosti.

Neskoro v novembri: Je november. Prší. Leto je preč. Niektorí tvorčekovia zatúžia po teple domova a vyberú sa do Mumintrollovho domčeka. Dom je však prázdny.

Otecko a more: Ďalšia kniha príbehov o Muminoch. Otecko sa v Muminovskom údolí už veľmi nudil a zatúžil po nových zážitkoch. Chcel sa na vzdialenom ostrove stať strážcom majáka.

Rozmer: 150×205 mm Počet strán: 184+184+176+144+160+ Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách