"When everybody zigs, zag," says Marty Neumeier in this fresh view of brand strategy. ZAG follows the ultra-clear "whiteboard overview" style of the author’s first book, THE BRAND GAP, but drills deeper into the question of how ... Zobraziť viac
Rozlúskni raňajkovú dilemu s jednou z našich super chrumkavých granol! Balenie obsahuje päť porcií v praktickom uzatvárateľnom doypacku. Obal je navyše plne recyklovateľný – po použití ho stačí vyhodiť do žltého koša na plasty... Zobraziť viac
Indonézia alebo Kalifornia? Teraz si už nemusíš vyberať – túto exotiku sme ti namixovali do jedného sklíčka! Kombinácia mandlí a kokosu je namotávka od prvej lyžičky. Stačí premiešať, ochutnať a…si tam... Zobraziť viac
Mandľové maslo s extra chrumkavými kúskami kalifornských mandlí, decentne dosladené našim kokosovým cukrom a dochutnené štipkou kakaa. Vznikla magická kombinácia ktorá má už teraz čestné miesto v Pure Nuts rodinke... Zobraziť viac
Fitnutka je lahodný orieškový krém v BIO kvalite, ktorý sme pre teba pripravili v spolupráci s Fitshakerom... Zobraziť viac
Hodvábna konzistencia a krásny lesk? Áno, to je on! Vyrobený z arašidov z Argentíny, to všetko bez pridaného cukru, palmového oleja alebo konzervačných látok... Zobraziť viac
Today’s competitive society asks for modern, efficient, inclusive solutions mainly focused on the needs of knowledgeable, skilful people. The aim of this university textbook is to make the students familiar with the importance... Zobraziť viac
Offering comprehensive advice on all aspects of managing a warehouse, the third edition of Warehouse Management is an ideal guide and detailed reference book for anyone looking to gain a real insight into warehouse operations. It examines everything ... Zobraziť viac
Neodolateľné guľôčky jemnej čokolády so šťavnatou plnkou. Oddajte sa explózii chutí a budete mať pocit, že svet je krajší. Kokos, malina, mango, orieškový krém – pre každého niečo... Zobraziť viac
The Character Edge is a groundbreaking leadership book that shows you how to win the right way. Based on real-life experiences and empirical research, it is co-authored by retired three-star General and former Superintendent of the US Military Academy... Zobraziť viac
Originál Čokoláda 100% bola vyrobená len a len z kakaových bôbov ´Fino de Aroma´ bez emulgátorov, prísad, cukru alebo konzervantov... Zobraziť viac
Originál Čokoláda 100% bola vyrobená len a len z kakaových bôbov ´Fino de Aroma´ bez emulgátorov, prísad, cukru alebo konzervantov... Zobraziť viac
What makes a great salesperson? What beliefs, attitudes, and behaviors are linked to being a top performer? What impact do culture, industry, and sales context have? And does a formal sales methodology or process make a difference? This book is for ... Zobraziť viac
Pripravili sme pre Vás uchutnávkový mix všetkých našich Mini topienk. Ideálne sa hodia na chrumkanie domov, pre návštevu, do kancelárie, k vínku, pivu alebo len tak zahnať hlad. Mini topinky cesnakové ako jediné obsahujú 67% celozrnnej múky pre tých... Zobraziť viac
Jedna z najvoňavejších mliečnych odrodových čokolád pochádza z Mexika. Obsahuje minimálne 40% kakaovej sušiny a je charakteristická svojou arómou. Cítiť v nej angeliku lesnú, ženšeň a vôňu dubového sudu od whisky... Zobraziť viac
Kabátik z horkej i mliečnej čokolády a pod ňou šťavnatá plnka z manga, kokosu, šampanského, nugátu, drvených orieškov alebo karamelu s hravou príchuťou soli či mäty. Gulliver je ako guľôčková bonboniéra v malom, vreckovom balení... Zobraziť viac
Lieskovcová nátierka, ktorú budete radšej jesť lyžicou, ako si ju po troškách natierať. Chápeme. Skromnosť a pôžitok sa totiž takmer nedajú skombinovať. Základom nátierky je 35% lieskovcov, ktoré sú čerstvo upražené a pomleté priamo u nás... Zobraziť viac
My sme to začali, vy to dokončíte. Lyracao je rozpustný kakaový nápoj, ktorý si môžete namiešať podľa svojej chuti. Je vyrobený z kakaovej hmoty a trstinového cukru a je úplne bez mlieka. Jednoducho je najčistejší, ako sa len dá. K Lyracao si môžete... Zobraziť viac
Dražované mandle v horkej čokoláde. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Dark Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením kalifornských mandlí priamo v ... Zobraziť viac
Pražené mandle v mliečnej čokoláde s ceylonskou škoricou.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Winter Almonds vznikajú postupným obaľovaním mandlí, vrstva po vrstve. Začíname pražením sicílskych mandlí priamo... Zobraziť viac