Špeciál magazínu Evita Milujem jedlo prináša desiatky receptov, vďaka ktorým budete mať chutné, voňavé a nezabudnuteľné vianočné sviatky... Zobraziť viac
Októbrová Evita je o tom, že byť večne mladé byť nemôžeme... Zobraziť viac
Rozhovory: A. Demoč, Ľ. Michalková, D. Wania a S. Klima - Spomíname: R. Berger, I. Medňanská, L. Komárek, O. Demo - Hudobné divadlo: D. Radok - Fenomén: Novoročné koncerty Viedenských filharmonikov ... Zobraziť viac
Sme v tom aj v týchto neľahkých časoch spolu, baby! Keď sme toto "zelené" číslo pripravovali, netušili sme, ako veľmi bude aktuálne. Je totiž o tom, že príroda nás nepotrebuje, že to my potrebujeme ju! Predstavujeme v ňom Slovenky... Zobraziť viac
Nevyspytateľnosť života nabrala v posledných týždňoch na obrátkach a udalosti logicky zasiahli aj do obsahu nášho aktuálneho čísla. Zachytávame pocity hudobníkov, ktorí u nás azda ako prví reagovali na vpád ruských vojsk ... Zobraziť viac
Aprílová Evita je o psychickej pohode a zdraví! - Danica Jurčová ako ju nepoznáme - Tradičná čínska medicína je aj na Slovensku - Sviežosť naordinovaná lekárkami krásy... Zobraziť viac
Vianočná Evita má 200 strán V-šetky podoby šťastného manželstva I-nspiratívne príbehy Sloveniek A-frika očami slovenskej lekárky na misii... Zobraziť viac
Spomíname: G. Ovsepian, M. Kopačka, Hudobné divadlo: Pandemická Zimná cesta, Zahraničie: James Levine – umelec na pranieri, Anketa: Boj s vírusom na hudobných školách, V novej krajine: Luis Felipe Ramírez Santillán, Na ... Zobraziť viac
Unikátne fotografie Slovenska, veľké príbehy, exkluzívne reportáže, cestovanie, recepty, záhrada, praktické rady a tipy... to je Čarovné Slovensko. Každý mesiac vám bude prinášať zaujímavé príbehy s unikátnymi fotografiami... Zobraziť viac
Unikátne fotografie Slovenska, veľké príbehy, exkluzívne reportáže, cestovanie, recepty, záhrada, praktické rady a tipy... to je Čarovné Slovensko. Každý mesiac vám bude prinášať zaujímavé príbehy s unikátnymi fotografiami... Zobraziť viac
Hlavní téma nového dvojčísla Labyrint revue pro rok 2015 je reflexe tzv. nového voyeurismu, které se věnují původní i překladové beletristické a teoretické texty, eseje, povídky a obsáhlá barevná příloha se současným výtvarným uměním. Naše povaha je... Zobraziť viac
Časopis 3/4 je štvrťročník s príťažlivou obsahovou a grafickou formou. Časopis 3/4 sa venuje súčasnej kultúre, umeniu a kreativite, pričom sa zameriava najmä na netradičné formy tvorivosti, kultúru nových médií a elektronické umenie, aktuálne fenomény... Zobraziť viac
Z obsahu čísla: Kozma Prutkov: Niekoľko viet; Ivan Štrpka: Iný spôsob; Stanislav Rakús: Ohrozenie; Wystan H. Auden: Tak či onak; DADA? – DA! – DA!; Juraj Mojžiš: Zlámané hnáty; Mihailo Pantić: Buď, čím len chceš; PROHIBITUM - Výber z archívnych... Zobraziť viac
Časopis vznikol roku 1967 z iniciatívy Ústavu stavebníctva a architektúry SAV v Bratislave a Kabinetu teorie architektúry a tvorby životního prostředí ČSAV v Prahe.Časopis je najstarším, nepretržite vychádzajúcim recenzovaným vedeckým periodikom v... Zobraziť viac
Svet sa mení k lepšiemu aj horšiemu súčasne, píšu autori časopisu Kritika & Kontext, č. 57 (zostavili Egon Gál a Martin Takáč). Sme bohatší, zdravší, gramotnejší a slobodnejší ako generácie ľudí pred nami, napriek tomu nie sme... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií. V najnovšom vydaní sa dočítate, že za necelých tridsať rokov vzrastie svetová... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií. Nájdete v ňom viaceré zaujímavé témy nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Magazín využíva na edukáciu široká... Zobraziť viac
Hudební časopis, který odráží dění na převážně alternativní scéně, ale zároveň není nijak žánrově vymezený. Full Moon stojí především na originální grafické úpravě a kvalitních, obsáhlých textech... Zobraziť viac
Trendy kuchýň, rovnako ako móda, sa zdajú byť cyklické. To čo bolo kedysi moderné a nachádzali sme rovnaké prvky skoro v každej novej kuchyni, odchádza do zabudnutia a to, čo už bolo prežité prichádza späť ako bájny Fénix... Zobraziť viac