Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Top kuchyňa 15/2021

Exkluzívne tipy a rady pre vašu kuchyňu

UV GROUP (2021) • Edícia Top kuchyňa

🍌 Odosielame o 5 dní.
1,96€
Zľava 3%
1,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Trendy kuchýň, rovnako ako móda, sa zdajú byť cyklické. To čo bolo kedysi moderné a nachádzali sme rovnaké prvky skoro v každej novej kuchyni, odchádza do zabudnutia a to, čo už bolo prežité prichádza späť ako bájny Fénix. S novými prvkami, zvláštnosťami či vylepšeniami prichádzajú tieto znovu objavené trendy do našich domovov a hľadajú si opäť svoje miesto.
Nevieme určiť, ako dlho ešte bude pokračovať trend otvorených kuchýň prepojených s obývačkou. Je možné, že sa onedlho staneme svedkami návratu konceptu kuchýň, ktoré budú oddelené od zvyšku diania a stanú sa tak intímnym priestorom kuchára. Náš pohľad na kuchyňu sa pod tlakom nových trendov opäť zmení, tak ako už niekoľkokrát predtým.
Nevieme, čo nám budúcnosť prinesie, faktom však ostáva, a to sa nezmení ani v budúcnosti, že naše kuchyne bude ovládať trend inteligentných technológií, multifunkčných spotrebičov a zdravého varenia.
Nech už sa trendy budú meniť akýmkoľvek smerom, dôležité bude len jedno, váš pocit pri vstupe do tejto miestnosti a počas prípravy jedla. Citát z článku tohto čísla: „Trendy naozaj nie sú na kopírovanie, ale na inšpiráciu.“ Preto aj pri listovaní nového čísla Top kuchyňa naberajte inšpiráciu, sledujte trendy, ale zvážte, čo je pre vás vhodné a čo už nie.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 9788089470389 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 96 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách