Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hikemates - O láske k horám

Magazín písaný s batohom na pleciach

Hikemates s.r.o. (2023) • Séria Hikemates magazín • 5. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,00€
Zľava 1%
17,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako zladiť turizmus s potrebami komunít žijúcich v horách? Kam sa vyvíja horolezectvo a pre koho sú najvyššie štíty? Nielen o tom hovorí v exkluzívnom rozhovore pre 5. číslo Hikemates najslávnejší horolezec sveta Reinhold Messner. Predstavíme ti aj jeho rodný kraj Južné Tirolsko so všetko jeho rozmanitosťou. Do sveta miznúcich tradícií, napríklad medzi kazašských nomádov a orlích lovcov v Mongolsku, ťa zavedú výnimočné zábery portugalského fotografa Joela Santosa.

Dozvieš sa aj to, ako ide s dobou architektúra horských chát. Chatár zo Zbojníčky Miki Knižka ti prezradí, čo sa mu na legendárnej chate už podarilo zmeniť a ako chce fungovať ešte „zelenšie“. Ak by ťa cestou na Zbojníčku či inú chatu zastihla búrka, prinášame ti prehľadný návod, ako si pri nej zachovať chladnú hlavu a zostať v bezpečí. A pozývame ťa objavovať aj krásy ešte stále tajomných a odľahlých Polonín, kde možno skôr natrafíš na zubra ako na človeka.

Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: 9772729878024 Rozmer: 180×255 mm Počet strán: 164 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách