Ide o titul na Slovensku mimoriadne úspešnej autorky Eleny Paulenovej. V druhom diely Varíme bez skúseností je 320 receprov... Zobraziť viac
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2021 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka... Zobraziť viac
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom... Zobraziť viac
V dobrých radách přinášíme výběr z těch nejlepších nápadů, jak při vaření ušetřit práci, čas i peníze a přitom podávat chutné a zdravé pokrmy. Rady a tipy se týkají nejen vaření, ale i nákupu a skladování potravin a údržby kuchyně. Zobraziť viac
Kniha poskytuje každému, kto sa s vínom stretáva doma či v reštaurácii alebo priamo vo vínnej pivnici, praktické informácie... Zobraziť viac
Barva, vůně, chuť, vinařský slovník - FRAGMENT - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 128 str. - ISBN: 80-7200-871-4 - Zobraziť viac
450 receptov na každú príležitosť - COLUMBUS - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 384 str. - ISBN: 80-7136-087-2 - Kn Zobraziť viac
Kuchárska kniha prináša podrobné opisy prípravy najpoužívanejších druhov cesta, zdobenie tort, koláčov a zákuskov, radí ako... Zobraziť viac
Edice: Kuchařky - Vyšehrad - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 168 str. - ISBN: 80-7021-762-6 - Kniha Zobraziť viac
Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií. Zobraziť viac
Originálne vydanie Svetového atlasu vína vyšlo prvý raz v roku 1971. Od tých čias bola táto encyklopédia o víne preložená do... Zobraziť viac
Naši předkové po staletí využívali různé potraviny v boji proti běžným potížím i pro podporu zdraví a vitality. Tato bohatě... Zobraziť viac
Cieľom autorky bolo zostaviť knihu jedál z dostupných surovín, ktorých príprava je jednoduchá a hospodárna. Zároveň Vám ponúka možnosť využiť jej vlastné skúsenosti a odhaľuje drobné tajomstvá a finesy, ktoré uľahčujú prípravu... Zobraziť viac
Uvařit dobré jídlo je ten nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak z hořkého dne udělat sladký, jak z místa, kam chodíte... Zobraziť viac
Viac ako 100 ľahkých a chutných pokrmov, kurz pre začiatočníkov, recepty s podrobným návodom, prehľadné tabuľky. Zobraziť viac
Kniha jedného z najznámejších slovenských kuchárov. vzorové menu na slávnostný. vianočný. silvestrovský a novoročný stôl. 200 receptov rôznych jedál Zobraziť viac
Pečenie, údenie, grilovanie... - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 152 str. - ISBN: 80-7 Zobraziť viac
Alice Sherwoodová bola vrhnutá do sveta potravinových alegií, keď jej dvojročnému synovi diagnostikovali alergiu na orechy a... Zobraziť viac
S pomocí této kuchařské knihy lze připravit nedělní hody rychle a účelně a hlavně bez zbytečného přemýšlení, co teď a potom,... Zobraziť viac
Edice: Špalíček receptů - SLOVART - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 256 str. - ISBN: 80-7209-637-0 - Kniha Zobraziť viac