Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
om kaviarenský povaľač a nehanbím sa za to, napísal v roku 2013 Milan Lasica. Kaviarne sa totiž stali fenoménom spoločenského života na celom svete. V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme preto nazreli do života kultových bratislavských.. Zobraziť viac
Originální čtvrtletník tvořený texty předních fotbalových novinářů z Česka i zahraničí a autorů, které spojuje láska a vášeň k fotbalu. Na 180 stranách přináší tematicky pestré, čtivé a obsáhle zpracované... Zobraziť viac
Špeciálne dvojčíslo venované súčasnému media art-u Made in Japan. High tech-myslenie a východná tradícia v ukážkach jednotlivých autorov + 9 lekcií z japonského... Zobraziť viac
Do rúk sa vám dostáva prvé číslo nového vedeckého časopisu, ktorého primárnym cieľom je venovať sa slovenským národným dejinám, dejinám vzťahov medzi národmi slovanského sveta... Zobraziť viac
Časopis pro mezioborová bohemistická studia. Zobraziť viac
Evita magazín - čítanie pre skutočné ženy... Zobraziť viac
Slovenská republika má dlhodobý problém s odpadom, ktorý obyvatelia na našom území vyprodukujú. V rámci Európskej únie už niekoľko rokov patríme medzi krajiny, ktoré na skládky ukladajú najviac odpadu. Len zlomok z neho dokážeme recyklovať a opätovne... Zobraziť viac
Časopis o světě divadla a divadle světa. Zobraziť viac
Katalóg - Sprievodník zvedavého ucha. Zobraziť viac
Evita magazín - čítanie pre skutočné ženy... Zobraziť viac
Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Zobraziť viac
Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Zobraziť viac
Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Zobraziť viac
Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Zobraziť viac
Tento rok nás naučil mnohému. Umeniu žiť, prežiť a byť viac vnímavý. Mať schopnosť zo seba vydať to najlepšie aj v zložitých podmienkach, dokázať spontánne reagovať a byť kreatívny... Zobraziť viac