Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Stromáčik pre najmenších - JAR

Strom života (2021) • Séria Stromáčik

🍌 Odosielame o 10 dní.
3,80€
Zľava 10%
3,42€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tvorivý zošit Stromáčik pre najmenších je zameraný na environmentálnu výchovu, ktorý prebúdza v deťoch chuť bádať a spoznávať svet okolo seba. Určený je pre deti vo veku 2 až 5 rokov. Rodičom a pedagógom poskytuje tipy na rôzne outdoorové či zážitkové aktivity, pričom každá rubrika je priradená k nasledovným zručnostiam a schopnostiam, ktoré u detí rozvíja: matematicko-logické, umelecko-kreatívne, pohybové, komunikačné, vedecko-technické, sociálno-emočné kompetencie, ďalej grafomotoriku, kritické myslenie, postreh a pamäť.

Zošiť vychádza v plnofarebnom formáte A4, v rozsahu 20 strán bez reklám. Všetky obrázky a texty sú originálnym autorským dielom slovenských odborníkov a umelcov. Vytlačený je na 100% recyklovanom papieri, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. Použitý papier sa hrdí nasledovnými environmentálnymi značkami: EU Ecolabel, FSC, Der Blaue Engel a Nordic Ecolabel.


Obsah jarného čísla: Ilustrovaná rozprávka v štýle japonskej divadelnej techniky kamishibai s názvom Nahnevaná Slávka vás vtiahne priamo do napínavého príbehu. Z čítania sa tak razom stane úžasné interaktívne divadlo. Okrem toho v zošite nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich s prebúdzajúcou sa jarnou prírodou. Predstavíme vám sýkorku veľkú, naučíme vás, ako si vyrobiť skleník v pohári a spoločne budeme cez rámik sledovať otvárajúce sa kvety a púčiky. Zabavíte sa pri mrkvovom recepte, poznávaní našich vtákov, hľadaní rozdielov, riešení bludiska s jarnými kvetmi, cvičení proti jarnej únave či hľadačke spy game alebo vyfarbovačke. Súčasťou obsahu je aj jarná básnička a veršované hádanky.

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 978-80-88688-87 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 20 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách