Chuťový profil: jasmín, kvet kávovníka, maliny, sušené marhule, sladká... Zobraziť viac
Fazenda Bota Fora patrí tej istej rodine už viac ako 100 rokov. Od roku 1900, keď Francisco Teóphilo Reis Neto kúpil pozemok a fázendu, prešli vlastníctvom štyri generácie rodiny... Zobraziť viac
Finca Fatima je rodinná farma v Coatepecu v Mexiku. Majiteľ Ernesto Perez a jeho sestra Givette Perez Orea dohliadajú na pestovanie a spracovanie na farme. V roku 2023 rozšírili svoju činnosť kúpou novej farmy s názvom Finca La Perla... Zobraziť viac
Bratia Francisco a Pedro Jacinto predávajú svoju kávu v spoločnosti Rosma Coffeelands od roku 2012. Predtým predávali svoju kávu sprostredkovateľom, ktorí zhromažďovali kávu z mnohých fariem v regióne... Zobraziť viac
Fernando Alfaro a Jose Enrique Gutierrez založili v Apaneca-Ilamatepec v Salvadore kávovú spoločnosť INVERFINCA. Fernando aj Jose Enrique sú štvrtou generáciou salvádorských výrobcov kávy a ich hlboko zakorenená láska ku káve ich poháňa k dokonalosti... Zobraziť viac
Finca Otocani, ktorú vlastní rodina Lizarazo, sa nachádza v bujnej oblasti Challabamaba v peruánskom meste Cusco... Zobraziť viac
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší... Zobraziť viac
Tento mikrolot je pomenovaný podľa Bombe Mountains, kde je spracovateľská stanica, do ktorej vozia svoje čerešne pestovatelia z Shantawene, Bombe a Keramo. Manažment stanice Bombe umožňuje aj špecifické procesy fermentácie - sušenia v tieni... Zobraziť viac
Lahodná čerstvá BIO káva výjimečné kvality - KDEKOLI A KDYKOLI... Zobraziť viac
Chuťový profil: čokoláda, slivky, višne v čokoláde, hnedý cukor, oriešky... Zobraziť viac
Majiteľ Isacio Javier Albir Vilchez kúpil Finca El Ciprés v roku 2010. Je treťou generáciou rodinných výrobcov, ekonómom, otcom troch detí a jeho vášňou je svet kávy a ochrana životného prostredia. Spočiatku sa farma využívala ako pastviny pre dobytok... Zobraziť viac
Rushashi (vo vlastníctve kooperácie Abakundakawa) slúži ako ukážkový príklad toho, ako sa rwandské kooperácie môžu stať udržateľnými, vďaka neustálemu zvyšovaniu kvality a udržateľnej prevádzke... Zobraziť viac
Rogelio a Leidy Johanna Espinosa pestujú odrody Java a Geisha vo Finca La Bonita. Odkedy farmu kúpili, investovali do pestovania a spracovania vysokokvalitných káv, vrátane Anaerobic Naturals, ako je táto. Farmu nazvali Finca La Bonita, čo je... Zobraziť viac
Alteco je autentická káva tej najvyššej kvality, zmesi 60% Arabiky a 40% Robusty, kde všetky zrná pochádzajú z plantáži... Zobraziť viac
Táto káva vás zavedie priamo do srdca Indonézie, kde sa v oblasti Batak - Aceh na vulkanickej pôde, bohatej na minerály, pestuje jedna z najvýnimočnejších káv na svete... Zobraziť viac
Táto organicky pestovaná Arabica patrí k najkvalitnejším kávam súčasnej latinskoamerickej produkcie. Ruka v ruke s jej podmanivou sladkou arómou sa nesie plná, kakaovo-čokoládová chuť so sladkými tónmi karamelu, škorice a marcipánu. Peru Chanchamayo má... Zobraziť viac
Chuťový profil: passion fruit, kvet bazy, med, ibištek, citrón, pomaranč, mandarinka, šípky, mango... Zobraziť viac