César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické... Zobraziť viac
Chuťový profil: fialka, čučoriedky, ibištek, tropické rastliny, ananás, guava, čokoládová pena, krémové telo, jogurt (viacvrstvové telo)... Zobraziť viac
Odrody kávovníkov Caturra a Lini S-795 sa pestujú na východnej Jáve vo vulkanickej pôde pod vyhasnutou sopkou Argopuro. Kávovníky sa pestujú v nadmorskej výške 1400 - 1600 m n. m. Kávovníkové čerešne sú spracované klasickou... Zobraziť viac
Rodina Dutrizovcov pestuje a vyváža kávu už viac ako 30 rokov. Počas tohto obdobia bol Jose Roberto podnikateľom a vedúcim predstaviteľom svojej komunity Valle de Los Naranjos... Zobraziť viac
Jedinečné hrnčeky, ktoré v správny moment odhalia svoju pravú tvár... Zobraziť viac
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší... Zobraziť viac
Asi 150 drobných farmárov z okolia sopky Acatenango je súčasťou kooperácie Asoproguate, ktorí vypestovali tento skvelý lot, vhodný na prípravu espressa... Zobraziť viac
Lahodná čerstvá BIO káva výjimečné kvality - KDEKOLI A KDYKOLI... Zobraziť viac
Chuťový profil: med, javorový sirup, citrón, paradajka, hrozienka, sladká... Zobraziť viac
Káva z Bolívie nie je taká známa ako káva zo susedných krajín. Zo všetkých strán ju obklopujú Peru, Brazília, Argentína a Chila a nachádza sa tu časť pohoria Andy. Hlavnými oblasťami produkcie kávy sú... Zobraziť viac
Chuťový profil: jasmín, kvet kávovníka, maliny, sušené marhule, sladká... Zobraziť viac
Fazenda Bota Fora patrí tej istej rodine už viac ako 100 rokov. Od roku 1900, keď Francisco Teóphilo Reis Neto kúpil pozemok a fázendu, prešli vlastníctvom štyri generácie rodiny... Zobraziť viac
Finca Fatima je rodinná farma v Coatepecu v Mexiku. Majiteľ Ernesto Perez a jeho sestra Givette Perez Orea dohliadajú na pestovanie a spracovanie na farme. V roku 2023 rozšírili svoju činnosť kúpou novej farmy s názvom Finca La Perla... Zobraziť viac
Bratia Francisco a Pedro Jacinto predávajú svoju kávu v spoločnosti Rosma Coffeelands od roku 2012. Predtým predávali svoju kávu sprostredkovateľom, ktorí zhromažďovali kávu z mnohých fariem v regióne... Zobraziť viac
Fernando Alfaro a Jose Enrique Gutierrez založili v Apaneca-Ilamatepec v Salvadore kávovú spoločnosť INVERFINCA. Fernando aj Jose Enrique sú štvrtou generáciou salvádorských výrobcov kávy a ich hlboko zakorenená láska ku káve ich poháňa k dokonalosti... Zobraziť viac
Finca Otocani, ktorú vlastní rodina Lizarazo, sa nachádza v bujnej oblasti Challabamaba v peruánskom meste Cusco... Zobraziť viac
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší... Zobraziť viac
Tento mikrolot je pomenovaný podľa Bombe Mountains, kde je spracovateľská stanica, do ktorej vozia svoje čerešne pestovatelia z Shantawene, Bombe a Keramo. Manažment stanice Bombe umožňuje aj špecifické procesy fermentácie - sušenia v tieni... Zobraziť viac
Mezi velmi oblíbená kávová družstva patří Ascarive, z Minas Gerais z Brazílie. Jejich káva je silná a v jednom šálku se míchá kyselost a skladkost dokonalé kávy. Najdete v ní podtóny hořké čokolády, bohatých lískových oříšků a moruše... Zobraziť viac