Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Z obsahu: Pšeno s kapustou a krkovičkou Plnené bravčové karé s jablkami a kapustou Kapustové palacinky Maďarská "lucskos"... Zobraziť viac
Keď sa povie cesnak, zrejme si každý predstaví bežnú cibuľovú zeleninu. Avšak cesnak nepatrí iba do kuchyne. Jeho blahodarné... Zobraziť viac
Obsah: Vyprážané kura Vyprážané mäso v netradičnom cestíčku Vyprážané kuracie prsia s opekanými zemiakmi Vyprážaný... Zobraziť viac
Obsah: Rybacia polievka Šťuka na smotane s chrenom Rybie filé Marinované plátky z kapra Kapor pečený s cesnakom Zmes... Zobraziť viac
Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom... Zobraziť viac
Ovocie a zelenina obsahujú všetky aktívne biogénne látky dôležité pre trvalé zdravie a silný imunitný systém. Cieľavedomou výživou môžeme predísť mnohým akútnym a chronickým chorobám alebo aspoň zmierniť účinky... Zobraziť viac
Z obsahu: Dusený bulgur s hráškom Zeleninový závin Pečená fazuľa Kelové loptičky plnené zeleninovým rizotom Nevšedné... Zobraziť viac
Poďte sa s nami vnoriť do tajov aromatickej zeleniny, ktorú neoceníte iba v kuchyni. Pre vašu inšpiráciu sme pripravili... Zobraziť viac
Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou... Zobraziť viac
Z obsahu: Cestoviny so smotanovo-kuracím ragú Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou Hráškovo-hubové kuracie ragú Smotanová... Zobraziť viac
Stovka receptov Liz Franklinovej na slané aj sladké jedlá má dve prednosti: je výberom tých najlepších chutí z piatich kontinentov a jedlá (áno, aj polievky) pripravíte jednoducho na plechu alebo v pekáči.... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov, aby ochutnali... Zobraziť viac
Už si ani neuvedomujeme, o koľko romantiky prichádza moderný človek, koľko zážitkov majú ľudia z takej zakáľačky. Autor knižky sa aspoň v náznaku usiluje priblížiť atmosféru tejto udalosti a sprístupniť zo svojej dlhoročnej praxe niekoľko desiatok... Zobraziť viac
Obsah: Bravčové stehno plnené Rolované mäso v paprikovej šťave Palacinkový nákyp Hovädzia roláda s hubami Plnená... Zobraziť viac
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob... Zobraziť viac
„Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera.“ Tak začína... Zobraziť viac
Rozsiahla encyklopédia o najrôznejších druhoch ovocia a zeleniny, o ich výskyte, spôsobe pestovania, spracovania v kuchyni,... Zobraziť viac
Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka... Zobraziť viac