Matica slovenská - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 264 str. - ISBN: 80-89208-09-6 - Kniha Zobraziť viac
TIMY partners - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 184 str. - ISBN: 80-969364-1-7 - Kniha Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
SLOVART - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 48 str. - ISBN: 978-80-8085-799-8 - Kniha Zobraziť viac
Myslíte si, že všetky recepty už poznáte a všetky ste už vyskúšali? Táto slovenská kuchárka so širokým záberom od autorky... Zobraziť viac
Klasika medzi kuchárskymi knihami napísaná už pred niekoľkými desaťročiami a stále s úspechom príjimaná kuchárkami i... Zobraziť viac
Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok,... Zobraziť viac
Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a mas... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
Netypická kuchárska kniha, z ktorej sála láska k vareniu z každej strany. Popretkávaná spomienkami a príbehmi, ktoré priviedli autorky Kris a Evu zo Žufane k Jedlu. Táto kniha bude zaručene chutit‘ všežravcom, vegánom, bezlepkáčom a dokonca aj ... Zobraziť viac
Stravovací zvyklosti u nás a na Slovensku do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Kuchyně obou zemí proto byly velmi výrazně ovlivněny svojí polohou. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, jednalo se tedy o... Zobraziť viac
V této kuchařské knize navazuji na práci, kterou jsem věnovala tvorbě velmi populární, oblíbené a stále žádoucí knihy S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána. Tato zmíněná kniha byla zařazena do kulturního... Zobraziť viac
Stará Bratislava bola kuchyňou mnohých vôní a farieb. Kuchyňou, v ktorej sa varilo z rozličných etnických tradícií. Aj kultúra prechádza žalúdkom a práve kulinárske tradície vynikajúco odzrkadľujú podmanivú atmosféru starobylého Prešporka... Zobraziť viac
Autorka je poprednou slovenskou odborníčkou na problematiku ľudovej stravy... Zobraziť viac
V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni. Nezabudla ani na maškrtné jazýčky so sladkým pokušením a každý si má z čoho vybrať. Zobraziť viac
Kolekcia dvoch titulov pre Vašich zahraničných priateľov: Slovenská kuchárka / Slowakische Küche a Slowakei... Zobraziť viac
" Milujete tradiční československá jídla a občas v kuchyni rádi experimentujete? Pak je kuchařská kniha #UPGRADE určena právě pro vás! Najdete v ní celkem 91 receptů. Celou polovinu tvoří klasické pokrmy, jako je svíčková na smetaně... Zobraziť viac
Cieľom publikácie je priblížiť zaujímavé a bohaté tradície súvisiace s najobľúbenejšími sviatkami roka, poodhaliť tajomstvo... Zobraziť viac
Matica slovenská - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 196 str. - ISBN: 80-89208-22-3 - Kniha Zobraziť viac
Čínske recepty v slov. kuchyni - Edice: Recepty šikovnej gazdinky - Knižné centrum - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá Zobraziť viac