Recepty solčianskych starých mám sú najnovším prírastkom do našej edície receptov starých mám, no kulinársky sú určite jednou z najzaujímavejších kníh v tejto edícii... Zobraziť viac
Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i... Zobraziť viac
Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií. Zobraziť viac
Pre všetkých milovníkov ázijskej kuchyne je tu naša Veľká japonská kuchárka. Zoznámi vás s najobľúbenejšími receptami a naučí vás ich pripravovať krok za krokom. Okrem obľúbených sushi prináša aj mnohé ďalšie špeciality... Zobraziť viac
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový... Zobraziť viac
Mexická kuchyňa ponúka kombináciu starých aj nových receptov, ktoré odrážajú vitalitu a energiu mexického života... Zobraziť viac
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Pudujatím tejto knihy je oboznámiť čiateľov s viacerými špecialitami Žitného ostrova, a tým vzbudiť úctu k tradíciám... Zobraziť viac
Zaujímavo spracovaná knihá ponúka nielen zaujímavé a určite chutné jedlá, ale... Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Ide o titul na Slovensku mimoriadne úspešnej autorky Eleny Paulenovej. V druhom diely Varíme bez skúseností je 320 receprov klasickej slovenskej kuchyne. Podstatnú časť knihy tvoria jedlá zo zeleniny a šaláty, ale taktiež tu nájdeme polievky... Zobraziť viac
V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy... Zobraziť viac
V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni. Zobraziť viac
Výpravný a bohato ilustrovaný kulinárny cestopis, ktorý sa zameriava nielen na tradičné recepty talianskej kuchyne, ale aj na mnohé fakty z kulinárskej histórie tejto stredomorskej krajiny. Zobraziť viac
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov... Zobraziť viac
Pre všetkých milovníkov ázijskej kuchyne je tu naša Veľká japonská kuchárka. Zoznámi vás s najobľúbenejšími receptami a naučí vás ich pripravovať krok za krokom. Okrem obľúbených sushi prináša aj mnohé ďalšie špeciality... Zobraziť viac
Kuchárka obsahuje predjedlá, polievky, hlavné jedlá, múčniky, sviatočné jedlá, stolovanie, praktické rady... Zobraziť viac
Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ... Zobraziť viac